KAKVA KATASTROFA! U Zadrugu ulazi još jedna MAJKA i sprema se za napad na ćerkinog LJUBAVNIKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2018, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA KATASTROFA! U "Zadrugu" ulazi još jedna MAJKA i sprema se za napad na ćerkinog LJUBAVNIKA

Šok i neverica!

Pre nekoliko nedelja u rijaliti Zadruga ušla je Gordana Džehverović, majka Teodore Džehverović, koja je unela pravu pometnju. Iako je pevačici drago što joj je majka tu, to je izazvalo i probleme u njenoj vezi sa Anđelom Rankovićem, a njih dvoje su danas čak i raskinuli upravo zbog Gordane.

Cela situacija navela je Nemanju Đerića Đeksona da razmišlja o tome šta bi uradio kada bi u "Zadrugu" ušla majka Mine Vrbaški, njegove devojke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kojom je obnovio vezu kada se ona vratila u rijaliti. Njih dvoje su pričali, a Đekson je veoma ozbiljno rekao sledeće:

- Ja bih pobegao glavom bez obzira da tvoja keva uđe. Jer tvoja keva je... - rekao je Đekson.

- Ma ne, bre, moja keva je kul, ona ne bi tebe napala, ako bi nekog napala, to je bila Saška Karan - pokušala je Mina da ga razuveri.

Šta je još Mina rekla Đeksonu za njegovu majku, pogledajte u snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.