KAKVA IRONIJA! Poznati pevač napisao pesmu o koroni, a onda oboleo od iste! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 19:58

KAKVA IRONIJA! Poznati pevač napisao pesmu o koroni, a onda oboleo od iste! (VIDEO)

Šala mu "došla glave"...

Pevač Ljuba Perućica je pre pet meseci, kada se korona virus pojavio u Srbiji, napisao šaljivu pesmu o istom, ne sluteći da će samo nekoliko meseci kasnije, oboleti od njega.

Kao grom iz vedra neba, Ljuba se, pre mesec dana, oglasio na svom Instagram profilu, fotografijom iz bolnice, obavestio ljude da je dobio korona virus i zamolio sve da se čuvaju i ozbiljno shvate situaciju.

Pevač se sada oseća dobro, ali situacija nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila ni malo naivna, s obzirom na to da je imao upalu oba plućna krila i da je bio na kiseoniku.

Mi vas podsećamo na pesmu, koju je Perućica napisao i odpevao u martu, a šta je rekao za portal Srbija Danas, po izlasku iz bolnice, pročitajte na OVOM linku.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.