KAKVA CRNA SVADBA? SVE JE ŠMINKA! Njegove reči žestoko odjeknule - Car igra igru! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 00:24

"KAKVA CRNA SVADBA? SVE JE ŠMINKA!" Njegove reči žestoko odjeknule - Car igra igru! (VIDEO)

"Za veridbu svaka čast, ali..."

U emisiji ''Finalno izbacivanje'' voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je bivše zadrugare i sa njima komentarisala aktuelna dešavanja u Beloj kući.

Pored Divne DNK, njeni gosti su bili i Sale Lux i Boža Džons.

- Ja i Dejan smo okej, ali opet Dejan ispadne čovek, nije loš momak. On ima želudac, a Cara poznajem baš odavno, videli smo se onako... Mislim da je to sve neka šminka zarad poena ko će da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << favorit - rekao je Sale Lux.

- Za veridbu svaka čast, ali bih rekao da Aleks tu malo više glumi, a da je Car kao zaljubljen... To mi je malo onako, kao da igra neku igru - rekao je Boža.

- Ja mislim da ovo sve kad prođe, da ako izdrže 10 dana... Kakva crna svadba brate moj - dodao je Boža.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.