KAKVA BOMBA U ELITI: Taki Marinković sa ovom lepoticom ruku pod ruku ulazi u Belu kuću - goreće Šimanovci?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2023, 19:36

KAKVA BOMBA U "ELITI": Taki Marinković sa ovom lepoticom ruku pod ruku ulazi u Belu kuću - goreće Šimanovci?

Biće ovo upečatljiva sezona!

Kako Republika saznaje, Radomir Marinković Taki, otac bivše zadrugarke Maje Marinković, obnovio je ljubav sa svojom bivšom devojkom Teodorom Delić, koja je bila uečsnica rijalitija "Parovi". Kako dalje navode, njih dvoje će zajedno ući u rijaliti "Elita" - novi projekat televizije Pink.

Kako se još navodi, njih dvoje su razmenjivali nežnost na jednom bazenu, gde su bili prisniji nego što se očekivalo, obzirom da su bili na javnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mestu.

Ljubav Teodore i Takija ponovo cveta, a jedno je sigurno, u "Eliti" će napraviti pravi haos. Marinkovića je publika upoznala u mnogim emisijama vezanim za "Zadrugu", dok je Teodora izazvala veliku pažnju u devetoj sezoni rijalitija "Parovi". Jednom prilikom je otkrila i da je imala grupnu vrelu akciju.

Uvek sam bila avanturista i ne mislim da i dalje grupni seks treba da bude tabu tema. Imala sam trojku u trećem razredu srednje škole i ne kajem se zbog toga. Moji će verovatno da polude zbog ovog saznanja, ali to je bilo i prošlo. Volim da eksperimentišem! Bitno je da nikada nisam eksperimentisala s drogom i sličnim stvarima, a s*ks je svakako lepa stvar. Mislim da bih opet volela da doživim to iskustvo, ali s nekim koga volim i nekim u koga imam poverenja. Verujem da bi to mnogi voleli da dožive, ali nemaju hrabrosti. Nemam problem da pričam javno o tome. Ovde se svi nešto foliraju i prave se fini, a ko zna šta su sve radili napolju. Mnogo sam volela tog lika s kojim se sve desilo. Ostali smo u dobrim odnosima, bez obzira na to što vise nismo zajedno - rekla je Teodora tada.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.