KAKO TO USPEVAŠ?! Nakon hitne OPERACIJE voditeljka Slagalice objavom izazvala HAOS među pratiocima

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 19:18

"KAKO TO USPEVAŠ?!" Nakon hitne OPERACIJE voditeljka Slagalice objavom izazvala HAOS među pratiocima

Izazvala burne reakcije...

Voditeljka "Slagalice" Kristina Radenković pre dve nedelje je operisala obe ruke, nakon što je doživela povredu na skijanju u Italiji.

Iako se dosta spekulisalo oko Kristininih povreda koje je zadobila na skijanju, kao i o neverici da je polomila obe ruke, ona se oglasila i potvrdila informaciju.

Ipak, to je ne sprečava da se zabavlja, a u prilog tome ide video snimak koji je objavila na svom Instagramu. Naime, Kristina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sa svojim kolegom zaigrala, dok je on mahao rukama, to je učinila i ona, ali bez pomeranja prstiju.

Radenkovićka je sve vreme đuskala, a nije se libila da mlati rukama u ritmu pesme, dok su joj se ispod kaputa video gips. Kristinini pratioci iznenadili su se njenim potezom.

"Je l' ovo normalno, kako ovo uspevaš sa slomljenim rukama?", "Ne smeta joj da igra sa polomljenim rukama", "Koga briga za gips, bravo", glase komentari.

Inače, Kristina je veliki ljubitelj skijanja, te je često isticala da joj nijedno putovanje ne može zameniti zimovanje. Sudeći po najnovijem videu, voditeljka se brzo oporavlja i uskoro će biti spremna za novo putovanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.