KAKO JE NJENA MAJKA DOZVOLILA TO?! Ćerka slavne lepotice okončala vezu sa problematičnim dečkom: On je van sebe, treba mu REHABILITACIJA”

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO JE NJENA MAJKA DOZVOLILA TO?! Ćerka slavne lepotice okončala vezu sa problematičnim dečkom: "On je van sebe, treba mu REHABILITACIJA”

Mnogi su zgroženi ovim!

Kaja Gerber (18) tek je konačno je priznala vezu sa komičarem Pitom Dejvidsonom (26) o kojoj se dugo šuškalo i koja je šokirala Holivud, a već su raskinuli.

Pit je, podsetimo, medijima prvi priznao da jesu u vezi i izjavio da je "tretira kao princezu", a reakcije javnosti bile su zgrožene.

"Ona izgleda kao žirafa, a on je prosto klošar", "Kako ovaj tip uopšte ima devojku? Izgleda jezivo". "Ima li ona majku? Kako joj dozvoljava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da izlazi sa njim?",  "Grozno! Koja bi majka pustila jezivog narkomana od 26 godina da se mota oko njene devojčice od 18 godina?"... sve su to bili komentari na društvenim mrežama.

Ispostavilo se da veza nije dugo potrajala.

- Izgleda da su Pit i Kaja završili. Za nju je to sve postalo previše, a Pit ima vrlo intenzivan odnos sa svojim devojkama. Kaja ima tek 18 godina i s mnogo toga tek treba da se nosi - izjavio je izvor blizak paru.

Pit se već dugo krije od javnosti, a poslednji put je viđen kad je napuštao stan Sindri Kroford u društvu Kaje. Navodno su tada imali porodični krizni sastanak na kome su govorili o Pitovom mentalnom zdravlju, a Sindi i Rendi Gerber su nastavili na ulici raspravu o mogućem zetu. Svedok tog razgovora čuo je Rendija kako govori da Pit ima otečene oči i da je van sebe.

- Grebao je sebi oči, a lice mu je bilo izobličen od straha da će ga neko snimiti. Bio je van sebe. Kako može da bude takav, njemu treba pomoć! Treba mu rehabilitacija - objašnjavao je žučno Rendi Sindi.

A sudeći po medijskim objavama, taj događaj i presudio je vezi Kaji i Pita, jer od tada su se sve ređe pojavljivali zajedno.

BONUS VIDEO: Folkerka u minijaturnim gaćama pleše na BAZENU, uvija se oko njega, roditelji deci pokrivaju oči (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.