KAKO JE MOGLA SEBI OVO DA DOPUSTI? Poznata pevačica USLIKANA RAŠČUPANA I GOLA u Beogradu - fanovi u ŠOKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 20:32

KAKO JE MOGLA SEBI OVO DA DOPUSTI? Poznata pevačica USLIKANA RAŠČUPANA I GOLA u Beogradu - fanovi u ŠOKU!

Kako je mogla...?

Pevačica Jelena Jevremović, ćerka pokojnog Mikija Jevremovića, povukla se sa scene pre nekoliko godina, ali je zato ostala aktivna na društvenim mrežama, gde redovno obaveštava obožavaoce o svojim aktivnostima.

Kako se može videti na njenom profilu na Instagramu, ona se posle razvoda od Predraga Nedeljkovića znatno promenila.

A post shared by Jelena Jevremovic 💙👩‍👦‍👦🌏🎙📽📚 (@jevremoviceva) on Aug 7, 2020 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << at 2:55pm PDT

 - Da li sam jedina lujka koja dođe direktno sa bazena u centar Zemuna da sa prijateljem iz detinjstva popije piće nakon 15 godina, i to u sve kupaćem kostimu? I to sve po mrklom mraku? Poenta priče je… Živite svaki sekund punim plućima i ne budite iskomleksirane… Možda će ljudi reći da ste blesave, ali svakako nećete ostati zaboravljene. I ova priča šalje još jednu poruku - ko hoće, nađe način, ko neće, nađe izgovor - napisala je Jelena u okviru objave kojom su mnogi njeni pratioci bili iznenađeni, pa na trenutak nisu mogli da veruju da je to zaista ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.