KAKO JA MOGU DA UKRADEM NEKU PESMU AKO SAM JE POŠTENO PLATIO? Saša Matić o sukobu Lukasa i Karleuše

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022, 11:55

"KAKO JA MOGU DA UKRADEM NEKU PESMU AKO SAM JE POŠTENO PLATIO?" Saša Matić o sukobu Lukasa i Karleuše

Evo kako je prokomentarisao celu famu oko "krađe" pesme

Festival "Skale 2022" u Herceg Novom, sinoć je i zvanično počeo, a među nastupima koji su zapalili masu bio je i nastup Saše Matića.

Pevač je tom prilikom prokomentarisao sukob kolega Jelene Karleuše i Ace Lukasa.

Podsetimo, do sukoba je došlo kada je Karleuša podržala koleginicu Milicu Pavlović u ratu sa Anom Nikolić zbog pesme "Provereno", dok je Lukas stao na stranu Ane Nikolić govoreći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da postoji samo jedan vlasnik pesme, te da numeru može da izvodi ko god želi, pa čak jednom prilikom pozvao sve izvođače da otpevaju njegove pesme, govoreći da on nema ništa protiv.

Matić je u dobrim odnosima i sa Karleušom, ali i sa Lukasom, a on se prvo osvrnuo na pesmu Milice Pavlović sa kojom je u odličnim odnosima:

- Milica je jedna od najboljih mojih prijateljica sa estrade, jedna od najboljih osoba koje sam ja upoznao u životu. Mislim da se nepotrebna fama pravi oko toga i da o tome prosto treba da odlučuju autori, jer kako sam ja ukrao neku pesmu, ako sam ja tu pesmu platio pošteno i izdao snimak. Ali, opet kažem, o tome treba da vode računa autori, mi smo pevači, mi smo muzičari, mi smo tu da napravimo ugođaj ovim ljudima koji su ovde zbog nas i ne samo ovde, nego uopšte. - rekao je Matić, pa dodao:

- Žao mi je što je ta celokupna fama oko te pesme važnija od mog i Milicinog nastupa - zaključio je Saša, pa se osvrnuo na sukob Karleuše i Lukasa, a povod je upravo bila Milica Pavlović:

- Nisam ja nešto mnogo ispratio to. Rešiće se to sve  - rekao je on kratko na tu temu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.