KAKO HARIS OVO ODOBRAVAI?! Rada Manojlović se ZAPUSTILA! CELULIT seva na sve strane! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 19:36

KAKO HARIS OVO ODOBRAVAI?! Rada Manojlović se ZAPUSTILA! CELULIT seva na sve strane! (FOTO)

Opustila se...

Rada Manojlović spada u red naših najzgodnijih pevačica, ali da i njoj mogu da se dese nepredvidive situacije, uverili smo se u emisiji kod Sanje Marinković.

Naime, iako nema viška i sve je na svom mestu, Rada vodi borbu sa celulitom. U trenucima nepažnje, na snimanju emisije, videlo se da popularna pevačica i ne vodi baš preterano zdrav život.

U jednom trenutku kamera je snimila Radu, a u prvom planu je bio celulit koji je bio toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uočljiv, da su se mnogi zapitali da li je moguće da pevačica to nije primetila, posebno ako se uzme u obzir da je za njen posao dobar izgled jako bitan.

Ovakav izgled je nedopustiv za nekog ko se bavi javnim poslom, posebno ko pored sebe ima frajera poput Harisa berkovića.

Kako u nekim slučajevima fotografija govori više od reči, nema potrebe iste preterano koristiti. Pogled na fotografije govori sve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.