KAKAV PREOKRET: Mionin bivši šalje specijalan poklon direktno u Elitu Jovanovićevoj, više ništa NEĆE BITI ISTO

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 23:45

KAKAV PREOKRET: Mionin bivši šalje specijalan poklon direktno u "Elitu" Jovanovićevoj, više ništa NEĆE BITI ISTO

Reperu neće biti dobro zbog ovoga.

Bivši dečko učesnice Mione Jovanović, Stanislav Krofak, rešio je da joj pošalje poklone direktno u rijaliti, što će nesumnjivo da utiče na to kako će se razvijati nadalje njen odnos sa reperom Nenadom Aleksićem Ša.

On se mesecima unazad oglašava na društvenim mrežama, pa je sada rešio da priđe bliže bivšoj sa specijalnom strategijom.

Naime, Uroš Stanić danas je na popodnevnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sastanku otkrio da bi voleo da popije kafu sa Stanislavom Krofakom po izlasku iz "Elite" na šta Ša, aktuelni dečko Mione Jovanović, nije mogao da sakrije sujetu, već mu je dobacio da bi njih dvojica bili lep par i bacio sumnju na ljubavno opredeljenje Krofaka. Upravo zbog toga za Pink.rs oglasio se Stanislav i brutalno odgovorio Mioninom sadašnjem dečku, ali ni ovog puta mu nije ostao dužan.

Šazavac je pobesneo ne zna više šta će, sad uvlači i druge ljude. Što se tiče mene ja volim samo žene, i to jako. Ja sam nju preboleo, nikada više ne bih bio sa njom. On nju ljubi na silu da ja vidim, ali ispada smešan, svi mu se smeju. Poslaću nešto specijalno u Elitu, pa ćemo videti reakcije - priča Stanislav.

Podsećanja radi Miona i Stanislav bili su u dugoj vezi, te su čak i živeli zajedno 8 meseci i prošli dosta toga zajedno, ali njihova ljubav je ubrzo po njenom ulasku u rijaliti doživela krah upravo zbog njenih emocija koje su se rodile prema Nenadu Aleksiću Ša. Tim povodom Stanislav je i otkrio da li postoje šanse za pomirenje sa Mionom, a potom progovorio o Ša koji ljubi Mionu njemu u inat uz reči: "Ona je moja, možeš samo da gledaš".

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.