KAKAV JE TO SODOMA I GOMORA ŽIVOT DOTIČNE Jelena osolila po Ani - sve podsetila da je Ćurčićeva radila i ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 15:48

"KAKAV JE TO SODOMA I GOMORA ŽIVOT DOTIČNE" Jelena osolila po Ani - sve podsetila da je Ćurčićeva radila i ovo!

Rat ne prestaje!

Sinoć tokom emisije "Narod pita", Ana Ćurčić se uključila u emisiju i sukobila sa Ivanom Marinkovićem, pa mu je tom prilikom najavila tužbu i iznela neke stvari o Ivanovoj verenici Jeleni Ilić.

Tim povodom je domaći portal stupio u kontakt sa Jelenom kako bi nam prokomentarisala Anu i sukob koji je imala sa Ivanom.

- Nemam šta da kažem. Znam da sam je ubila činjenicama koje smo gledali i onda ona pokušava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekim forama kojim se koriste predratni švaleri da uzvrati, ali je nedovoljno inteligentna. Ja ne znam ni šta znače termini koje je upotrebila u "optužbi" meni upućenoj, a za nju znamo iz novina da je bivšem partneru dovodila prostitutku ili ti treću osobu radi seksualnih fantazija. Možete misliti kakav je to Sodoma i Gomora život dotične, zato ona i zna za te silne izraze i radnje, a ja i dalje tražim prevod i značenje - rekla je Jelena.

- Zaključak je da, ako ništa, bar se pošteno najela u rijalitiju, nije uspela da pobedi lažnom patetikom u koju su samo neinteligentni poverovali, i da od uličrke sebe predstavi dobrom majkom i domaćicom. Žena koja čitavog života pati za tim da bude pored žestokih momaka, što bi se reklo, ima debeo problem... O medikamentima koje pije smo takođe čuli od njenog bivšeg partnera unutra, i od drugih učesnika, priznala je i sama. Ja iskreno ne bih više da nerviram osobu koja ima zadravstveni problem, i onda nema odgovora ni na jedno pitanje i govori samo tužba, a sve o njoj je ispričano pred milionima - zaključila je Jelena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.