KAJEM SE I KRIVO MI JE! Divna DNK o LAŽIMA o svom ocu, pa otkrila ŠTA JE ISTINA i da li je on kriv za njen DEFORMITET

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 19:12

"KAJEM SE I KRIVO MI JE!" Divna DNK o LAŽIMA o svom ocu, pa otkrila ŠTA JE ISTINA i da li je on kriv za njen DEFORMITET

Pokajala se što je iznela to u javnost!

U emisiji ''Narod pita'' sinoć su gostovali Divna i Marko DNK, a Divna je progovorila opet o svom ocu.

Naime, ona je u Zadruzi, između ostalog rekla da upravo ok kriv za njen deformitet, te da je kao dete trpela nasilje u porodici.

U emisiju se uključila jedna gledateljka koja je rekla da to što je Divna govorila, nije istina, a sada je Divna to prokomentarisala:

- Ona je rekla da nisam trebala da iznosim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te priče javno jer o nekim stvarima ne treba da se priča. Ja smatram da sam pogrešila što sam iznela to na vidalo, i sama sam pogrešila - rekla je ona i dodala:

- Kajem se i krivo mi je. Ali čovek greši i na greškama se uči. Ako pogrešiš jedanput, sledeći put neće biti isto - zaključila je Divna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.