KAJE SE ZBOG SVEGA SA DALILOM - NIJE TO SMEO DA DOZVOLI! Anđelo se BORI SA EMOCIJAMA, otvorio dušu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 17:35

KAJE SE ZBOG SVEGA SA DALILOM - NIJE TO SMEO DA DOZVOLI! Anđelo se BORI SA EMOCIJAMA, otvorio dušu

"Najbolje je da nemamo komunikaciju i da ona nastavi svoju priču sa Filipom."

Anđelo Ranković, ogolio je dušu u Rajskom vrtu kod Drveta mudrosti i priznao kako se oseća pred sutrašnje venčanje "svoje sestre" Dalile Dragojević.

- Sutra ti se udaje sestra, kako se osećaš, da li si uzbuđen? - pitalo je Drvo.

- Da, jako sam uzbuđen, biće spektakularno! - ironično je rekao Anđelo.

- Nervozan sam, jer ne volim da pravim greške u životu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ušao sam u neke ozbiljnije godine i krivo mi je zbog svega što sam uradio. Nije mi emotivno teško, već što sam dozvolio sebi da uđem u takvu situaciju. Mislim da nije bilo potrebe za svim ovim, najbolje je da nemamo komunikaciju i da ona nastavi svoju priču sa Filipom. Nisam neraspoložen zbog toga, nego samo zbog svih dešavanja i pritisaka koje sam trpeo ni zbog čega... To me je najviše remetilo ovih dana... Ovako sve treba da bude... - govorio je zadrugar.

- Da li si imao emocije prema Dalili? - pitalo je Drvo.

- Da nije bilo te hemije i neko sviđanje, ne bi ni došlo do flerta... Ne znam kako to tačno da objasnim, bilo je dopadanja i sviđanja, da, prijala mi je. Muvali smo se, družili, peckali, svega je bilo... Kuljalo mi je u stomaku, radilo me je to nešto... Nisam mogao da pobegnem i da presečem, ali eto, nisam uspeo... Svega je tu pomešano bilo... - odgovorio je Ranković.

- Koji je to trenutak kada si shvatio da treba da se povučeš i izađeš iz cele priče? - nastavilo je Drvo mudrosti.

- Prvi put je bilo kada se vratila Filipu... Tada sam i njoj rekao da od nas nema ništa i da ne mogu da pređem preko toga. Nešto kasnije sam opet dopustio da se nastavi to neko druženje, a nije trebalo... Pričali smo o vezi, a ponašali se sasvim drugačije što sam i njoj zamerio. Na kraju sam presekao i rekao da je najbolje da sve presečemo... - nastavio je.

- Kakav je tvoj odnos sa Matorom, posle svih dešavanja? - pitalo je Drvo.

- Bio sam ljut. Sa jedne strane, ja sam nju povredio kao što možda niko nije, to što je bilo prošle godine. Iz tog razloga moram da pazim i nekada da je razumem kada mi nešto prebaci... Bio sam ljut, jer je pored svega dodala još neke stvari kako bi mi zamerala stvari. Najveći problem je što je njoj spoljnji svet postao stran, njoj je rijaliti ceo svet... Ljut sam bio što nismo lepo razgovarali nas dvoje, što nismo sve raspravili... Nerviralo me je što nije imala razumevanja za mene i zašto baš ona da mi staje na muku, ali na kraju sam imao razumevanja zbog toga što sam joj napravio, ipak ona ima dosta kredita kod mene... - odgovorio je Ranković.

- Šta je bilo sa Markom Đedovićem? - pitalo je Drvo.

- Uvek smo mi bili dobri, poznaje i moju porodicu. Zamerio mi je što sam neke stvari govorio a druge radio, zamerio je mnoge stvari koje sam radio na svoju štetu... Takav je... Družili smo se, ali sada nemamo nikakav kontakt i nikakvu komunikaciju. Meni je to sasvim okej, jer nisam tip koji se svađa i vređa, najbolje je da idemo svako svojim putem... Mislim da tu ne može situacija da se popravi, prosto ga poznajem. Mislio sam da je naše prijateljstvo bilo jače, ali se ispostavilo da nije... - govorio je Anđelo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.