KAJE SE ŠTO JE SAHRANILA ŽIVOG ZOLU - Miljana progovorila o MORBIDNOM snimku sa GROBLJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 20:00

KAJE SE ŠTO JE SAHRANILA ŽIVOG ZOLU - Miljana progovorila o MORBIDNOM snimku sa GROBLJA!

Marija vikala na nju!

Miljana Kulić je diskvalifikovana iz "Zadruge" kada je nanela povrede na glavi bivšem dečku, Lazaru Čoliću Zoli. Po izlasku iz Bele kuće Miljana je pokrenula svoj Jutjub kanal na kom deli sa svojim pratiocima šta joj se dešava u privatnom životu.

Pokrenula je lavinu komentara kada je nedavno objavila snimak na kom je sahraniča živog Zolu, a sada je priznala da se pokajala zbog toga.

Miljana je sada na svom Jutjub kanalu objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novi video na kojem je zajedno sa svojom majkom Marijom Kulić, odgovarala na pitanja svojih obožavalaca.

Marija joj je u videu jasno stavila do znanja da ime Lazar Čolić Zola neće da čuje nikada više, a u jednom trenutku je zaurlala na Miljanu kada se našalila da ide u Derventu.

Jedno od pitanja bilo je postavljeno Mariji, a mnoge je zanimalo zašto je mrzela Miljaninog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu.

- Zbog mnogo razloga. Ne volim ljude džabalebaroše, neradnike, narkomane, alkoholičare i ne volim vucibatine - rekla je Marija.

- Sahranila sam emocije prema Zoli. Jeste da morbidno izgleda, nije mi dobro od tog dana, ali ja ne ramišljam pre nego što uradim. Sahranila sam emocije prema njemu, ali nisam trebala na takav način. Kajem se zbog toga samo zato što je takav način bio - rekla je Miljana.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.