KAJA MAZNULA ZLATARA!

Izvor: Kurir, 02.Jun.2011, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAJA MAZNULA ZLATARA!

Uhvatila lovatora! Katarina Ostojić Kaja je od pre 15 dana u vezu s biznismenom Nebojšom Bojovićem, vlasnikom nekoliko zlatarskih radnji u Beogradu. Inače, ona i rođak Luke Bojovića (čoveka za kojim je raspisana Interpolova poternica) poznaju se već godina.

Uhvatila lovatora!

Katarina Ostojić Kaja je od pre 15 dana u vezu s biznismenom Nebojšom Bojovićem, vlasnikom nekoliko zlatarskih radnji u Beogradu. Inače, ona i rođak Luke Bojovića (čoveka za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kojim je raspisana Interpolova poternica) poznaju se već godina.

- Često je pevala na veseljima koja je organizovao, ali je strast između njih planula pre nekoliko dana - započinje priču naš dobro obavešteni izvor:

- Prvi put su se zajedno pojavili na otvaranju splava "Bolivud", a nakon toga su krenuli da skoro svakodnevno obilaze beogradske restorane, gde se uopšte ne skrivaju od znatiželjnih pogleda.

Prema priči upućenih, Kaja se baš zaljubila. Posle samo nekoliko dana zabavljanja dobila je skupoceni prsten, o čemu je nedeljnik Svet pisao.

Pozvali smo pevačicu, koja nam je delimično potvrdila naša saznanja.

- Mi smo samo drugovi - rekla je Kaja, a kad smo je pitali za prsten, potpuno se zbunila i posle nekoliko sekundi ćutanja dodala:

- Ne mogu ništa da komentarišem, izvinite.

Sve je jasno...

(R. S.)

Ko je Nebojša Bojović?

Zlatar Nebojša Bojović je rođak Luke Bojovića. Početkom ove godine Nebojša je bio uhapšen zbog sumnje da je tipovao draguljarnice poslovnih rivala, ali je ubrzo pušten iz pritvora. Inače, poznat je kao veoma galantan čovek, posebno prema pevačicama, na koje je, kažu, vrlo slab.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kaja demantovala vezu sa zlatarom!

Izvor: S media, 02.Jun.2011

Nedavno je u medijima objavljeno kako je Katarina Ostojić Kaja u vezi sa biznismenom Nebojšom Bojovićem, vlasnikom nekoliko zlatarskih radnji u Beogradu. Pevačica se svojim fanovima obratila preko "Fejsbuka" demantujući sve čaršijske priče...Pevačica Katarina Ostojić Kaja navodno se zabavlja...

Nastavak na S media...

NIJE SE NI RAZVELA A IMA DEČKA: KAYA U VEZI SA ZLATAROM!

Izvor: BezZabrane.com, 02.Jun.2011

Pevačica Katarina Ostojić već 15 dana u vezi s Nebojšom Bojovićem, vlasnikom zlatarskih radnji i rođakom Luke Bojovića Uhvatila lovatora! Katarina Ostojić Kaja je od pre 15 dana u vezu s biznismenom Nebojšom Bojovićem, vlasnikom nekoliko zlatarskih radnji u Beogradu. Inače, ona i rođak Luke...

Nastavak na BezZabrane.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.