KADA MI JE SUDNJI DAN, TADA ĆU UMRETI! Maja Berović progovorila o KORONI pa otkrila da li se PLAŠI

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 22:05

"KADA MI JE SUDNJI DAN, TADA ĆU UMRETI!" Maja Berović progovorila o KORONI pa otkrila da li se PLAŠI

Iskrena je...

Maja Berović je gostovala u emisiji "Premijera", pa je tom prilikom iznela svoj stav o korona virusu, i otkrila da li se plaši da se ne zarazi.

- U principu nisam uplašena. Nikad za sebe nisam ni bila uplašena. Nisam neko ko se boji svih tih stvari. Ja sam u fazonu kad mi je sudnji dan, tada ću i da umrem, sigurno neću pre nego što treba - rekla je Maja u emisiji "Premijera" i dodala:

A moje srce je 🐥pokislo zuto i malo sto je kraj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << orla jednom zaspalo 💛

Објава коју дели Maya Berovic (@mayaberovicofficial) дана 23. Јун 2020. у 9:37 PDT

- Ja uopšte ne bih pričala o tome koliko sam izgubila. U ovom momentu mi pevači treba najmanje da se brinemo. Ima ljudi koji rade za mesečne plate i njima treba veća pomoć nego nama koji se bavimo ovm poslom. Ne bih ja gledala na to tako tragično. Cela zemlja ne radi, pa ne treba i mi da se bunimo i da tražimo pomoć za sebe - poručila je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.