KAD TREBAJU PARE ZA DROGU! Sukob OGROMNIH RAZMERA: Isplivale INFORMACIJE iz SPOLJNOG SVETA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 18:49

"KAD TREBAJU PARE ZA DROGU!" Sukob OGROMNIH RAZMERA: Isplivale INFORMACIJE iz SPOLJNOG SVETA

"Jedino je ona mogla da me izda!"

Danas je u sukobu Filipa Cara, isplivala informacija iz spoljnog sveta, koju je preneo Marko Đedović, a tiče se Monike Horvat, a to je da navodno ona koristi nedozvoljene supstance.

Kako je Đedović rekao, ona je zvala svog bivšeg momka, Filipa Cara, samo kada joj treba novac za to.

- Ja jedino Moniku poznajem spolja, jedino je ona mogla da me izda, ali ni tome nisam pridavao značaja. Matora mi je prenela neke stvari, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali to mi nije bitno... - pričao je Car pre pauze.

- U principu nikad ni sa kim nisam sa strane pričao o Moniki, stvari smo govorili u raspravama i svađama. Ona mi je prva rekla neke ružne stvari, koje su istinite - govorio je Filip.

- Da se razumemo, ja Matoroj nisam ništa rekla o tebi, ne znam ništa o tebi, pričala sam samo o našem odnosu - pravdala se Monika.

- Šta pričaš ti, za tebe je prijatelj ovde rekao svašta - ustao je Lepi Mića.

- Meni nema to težine, to nema veze sa mnom. Svako ko me poznaje, zna da nemam veze sa tim stvarima - istakla je Horvatova.

- Ali on se druži sa tobom, bivši ti je momak i kaže da ga zoveš samo kad ti trebaju pare za drogu. Naravno da to ima težinu - poručio je Đedović.

- Način na koji je Car to rekao je jako loš, ispao je drukara - istakao je Kristijan.

- Mi se toliko i ne družimo, vi ste od našeg prijateljstva napravili ko zna šta - govorio je Car.

- To ste vi to tako predstavili - poručili su zadrugari.

- Vi ste prijatelji kada vam odgovara, a kad ne ne. Lažno prijateljstvo - urlao je Lepi Mića.

- Eto, smatram da se desila ta izdaje, inače nismo prijatelji. Išli smo u osnovnu školu zajedno, imali kratku vezu, posle su nam se putevi razišli, viđali se jako retko... Provodili vreme kada se ona nađe u našem rodnom mestu, a da sam i ja tamo. Da, može to da se smatra nekom izdajom. Ja smatram da ona mene izdala nije, možda ja nju jesam... Ja ne dozvoljavam da budem izdan, ograđujem se, postanem odvratan da ne bih dozvolio da me neko izda... Za mene je izdaja puno nešto više. Ovde niko ne može da me izda - rekao je Car.

- A da li si ti izdao Janjuša? Bio si dobar sa njim, a rekao si da možeš da je j*beš za dva dana, onda si na početku bio blizak sa njom - ustala je Sanja Stanković.

- Ako ćemo tako, od ljubavnih našig ne postoji gore. Ono što si ti rekao Mini, ja Sanji, šta su one uradile, ne postoji gore - ustala je Matora.

Jedino kako sam ja izdao Minu je bilo što sam rekao da ću bolje da se ponašam, a nisam. Ali kao što sam rekao, kada vidim da ne ide, ja počnem ružno da se ponašam, krenem da vređam, da varam, nađem neki način... - govorio je Car.

- Ali onda znači da i dalje imaš emociju, čim i dalje imaš takvo ponašanje - poručila je Matora.

- Možda sam izdao Minu eto što se tiče tih dogovora, možda Moniku za to. Smatram da Janjuša nisam izdao... Kada sam video da mu ono smeta, ja sam se povukao. Isto smatram da mene niko nije izdao, jer me ne mogu izdati - dodao je Car.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Danijel Višić za Srbija Danas nakon IZBACIVANJA: "Miljana mi je NAJVEĆA GREŠKA!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.