KAD SU SE ONE POMIRILE, MOGU SVI: Jelena Golubović i Slađa Petrušić PONOVO drugarice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD SU SE ONE POMIRILE, MOGU SVI: Jelena Golubović i Slađa Petrušić PONOVO drugarice!

Čudo u Parovima!

Učesnice rijaltija "Parovi" na Happy televizije, Slađa Petrušić i Jelena Golubović pružile su jedna drugoj ruku i tako šokirale gledaoce kraj malih ekrana kao i većinu učesnika.

Naime, njih dve su se sokobile od 2015. godine kada je Petrušićeva pretukla Jelenu u rijalitiju, zbog čega je trenutno u kućnoj pritvoru, a kaznu odslužuje u rijalitiju, i to sa Golubovićevom.

Mnogi su mislili da će se njihov odnos još više pogoršati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da će situacija biti još burnija, ali se sinoć desilo nešto što je sve šokiralo.

Nje dve su imale improvizovano suđenje u rijalitiju, a nakon toga su razgovarale sa svojim cimerom Dušanom Zdravkovićem, koji ih je i pomirio.

Ljute protivnice su se rukovale, a onda, verovali ili ne, zagrlile.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.