KAD SU DELILE ZVEZDANA, MOGU I OVO: Ana ne prestaje da vuče Maju da se druže, evo šta joj je tražila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 15:08

KAD SU DELILE ZVEZDANA, MOGU I OVO: Ana ne prestaje da "vuče" Maju da se druže, evo šta joj je tražila!

Mnogima je ovaj odnos neprirodan i u najmanju ruku čudan...

Nakon nekoliko kišnih dana, pojedine zadrugarke su jedva dočekale današnje sunce, obukle svoje bikinije i izašle u dvorište na sunčanje.

Miljana Popović ceo današnji dan provodi pored bazena, a u uživanciji joj se pridružila i Ana Ćurčić, koja nije želela da se skine u kupaći već se sunčala u beloj haljini.

Ona je u jednom trenutku pozvala Maju Marinković da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << im se pridruži i zatražila od nje kremu za sunčanje.

Maja je rado prihvatila poziv za druženje, ali kremu nije imala, već samo sprej za telo sa šljokicama koji Ani nije odgovarao, ali se Miljani veoma dopao.

Podsećanja radi, Maja Marinković je nekoliko puta imala odnose sa Aninim bivšim nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem, ali izgleda da njoj to ne smeta i da ima veliku želju da se druži sa starletom, što je mnogima čudno i neiskreno.

Ipak, najveći šok što se tiče ovog odnosa, gledaoci su doživeli tokom jučerašnjeg dana kada je Ana izjavila da Maji sprema rođendanski poklon...

- Mislila sam da Maji za rođendan upakujem ovu kafu i sok, našla sam i plavu tračicu da joj uvežem. To može da bude poklon od nas dve - pričala je ona Zorici Marković.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.