Izvor: Scandal.rs, 24.Okt.2018, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD SAM SAZNALA DA ME JE PREVARIO, UZELA SAM NOŽ: Kija u knjizi otkriva detalje STRAVIČNE SVAĐE sa Slobom!

Kristina Kija Kockar, pobednica Zadruge 1 i članica grupe Ministarke, odlučila je da celi svoj život stavi u nekoliko redova. Naime, u njima pobednica Zadruge govori o tome kako je njen bivši suprug, Slobodan Radanović, nakon razvoda, proveo pet dana sa njom nakon što je ultrazvuk potvrdio njene sumnje da ima tri tumora na dojci. The post KAD SAM SAZNALA DA ME JE PREVARIO, UZELA SAM NOŽ: Kija u knjizi otkriva detalje STRAVIČNE SVAĐE sa Slobom! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

KAD SAM SAZNALA DA ME JE PREVARIO, UZELA SAM NOŽ: Kija u knjizi otkriva detalje STRAVIČNE SVAĐE sa Slobom!

Izvor: Press, 24.Okt.2018

Kockareva je konačno objasnila i zbog čega je, na čuđenje mnogih, bila bliska sa Đoganijevom tokom boravka u rijalitiju . Kristina Kija Kockar, pobednica Zadruge 1 i članica...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.