KAD SAM IŠLA SA ANOM BEKUTOM NA OSTROG...: Mira Šokrić prvi put progovorila: Ovako je nastao...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 23:26

"KAD SAM IŠLA SA ANOM BEKUTOM NA OSTROG...": Mira Šokrić prvi put progovorila: Ovako je nastao...

Smatra da ima nešto u tome.

Pevačica Mira Škorić prisetila se neobične situacije koja je zatekla nju i njenu kumu Anu Bekutu dok su se vozile ka manastiru Ostrog.

Slavna pevačica ne krije da se često seti i svojih kolega, kojih više nema, pa je nedavno i zaplakala na jednom nastupu dok je pevala pesmu Merime Njegomir "Ivanova korita".

- Imala sam neki film ispred sebe, valjda, jer je to njena pesma - rekla je iskreno Mira Škorić za Prvu televiziju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Mira Škorić je otkrila i da je pesmu "Manastirska vrata" posvetila Svetom Vasiliju Ostroškom i to zbog jednog događaja koji joj se desio kada je posetila manastir Ostrog sa koleginicom i kumom.

- Kada sam išla u manastir Ostrog sa mojom kumom Anom Bekutom, prilazile smo kolima i išao je neki crnogorski radio, ulazimo, parkiramo se i kreću "Manastirska vrata". Mislim da nečeg tu ima... - otkrila je Mira Škorić za Prvu televiziju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.