KAD PRE: Srećni roditelji podelili PRVU FOTOGRAFIJU BEBICE - Aleks se oglasila emotivnom porukom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 17:20

KAD PRE: Srećni roditelji podelili PRVU FOTOGRAFIJU BEBICE - Aleks se oglasila emotivnom porukom

Pa, ovo je fenomenalno.

Do porođaja Aleksandre Nikolić je ostalo još nešto manje od dva meseca, a danas je objavila emotivnu fotografiju još nerođene devojčice, nakon ultrazvučnog pregleda.

Iako je još uvek nije upoznala, pobednica Zadruge 6 ne krije uzbuđenje i ogromnu ljubav, koju već oseća prema svom prvom detetu, koje čeka sa Filipom Carem.

Kako Filip i Aleksandra više nisu zajedno, ona na ove preglede odlazi bez njega, a definitivno će ova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografija raznežiti budućeg oca, ali i brojne fanove, koji jedva čekaju da njihova devojčica stigne na svet.

- Još je nisam ni upoznala, a ovaj osećaj vam ne mogu opisati. Koliko te volim - napisala je Aleksandra uz fotografiju.

Inače, evidentno je da Filip nije najbolje raspoložen, odnosno, da prolazi kroz težak životni period, njegova najnovija objava na Instagramu izazvala je buru reakcija.

On je danas objavio video sa TikToka, uz poseban citat, koji je mnogima zapao za oko. Jasno je da Car ne dolazi sebi, nakon konačnog raskida sa Aleksandrom, a ova poruka je dodatno sve bacila u rebus. On više ne krije bol zbog svega što se desilo između trudne Aleksandre i njega, a kako se bliži njen porođaj, sve mu još teže pada.

- Ne pričaj o meni... Znaš moje ime, ali ne i priču, možeš videti moj osmeh, ali ne i bol... - piše, između ostalog, na storiju Filipa Cara, na društvenoj mreži Instagram.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TRUDNA ALEKS PODELILA SLIKU ULTRAZVUKA Nikolićeva u iščekivanju susreta sa ćerkom ostavila emotivnu poruku: "Ovaj osećaj ne mogu opisati..."

Izvor: Blic, 06.Feb.2024

Pobednicu prošlogodišnje sezone Zadruge Aleksandru Nikolić od porođaja deli još svega dva meseca. Aleks ne krije nestrpljenje kada je u pitanju upoznavanje sa ćerkom, a tome svedoči i njena najsvežija objava na društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.