KAČAVENDA URNISALA MOKINU DEVOJKU - KORISTI GA zbog popularnosti: Šarenolika baba, ponosi se što nema decu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 16:48

KAČAVENDA URNISALA MOKINU DEVOJKU - KORISTI GA zbog popularnosti: "Šarenolika baba, ponosi se što nema decu!"

Čuvena kuma ponovo razvezala jezik.

Svima je poznato da kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda i otac Zvezdana Slavnića, Moka Slavnić nisu u dobrim odnosima.

Milena je sada iskoristila priliku da oplete i po njegovoj novoj devojci, Tamari Nikezić u lajvu na svom Instagram profilu.

- Moka ima devojku i zovem je avganistanski papagaj. Nosi lekove Slavici u dom, slika se, uspela je da se eksponira i pohvali na nekoj televiziji kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je srećna što nema decu. E pa to je uvreda, nemate časti, ako nemate decu mogli ste da usvojite - započela je Kačavenda.

Neko od pratilaca je konstatovao da je Moka u žalosti, a Milena je burno reagovala.

- Moka ne može da bude u žalosti, od njenih duginih boja. Ljuta sam vrlo što me mediji porede s njom, kao nastupa kao ja. Avganistanski papagaj nije kupio m*da i herc da pruži jezik do poda. Ako je jedino blebetanje da kupi slavici lekove koji joj ne trebaju. Kao izašla u medije da ispoštuje dečka. Dečko 3 nedelje, a ti ga već poštuješ. Koga ti, šarenolika babo odvratna z*jebavaš?! Moka skinut grobaru sa lopate, napušite mi se k*rca. Hvališ se što nemaš decu, gde ti živiš bolesnice šarenolika? - kazala je kuma.

Kačavenda je izjavila i da je Tamari mesto u zoološkom vrtu.

- Njoj je mesto u zoološkom vrtu. Ali ne može da stane onolika g*zica u kavez. K*rac ćeš da uđeš u "Zadrugu". Kaže da se kačim na njenu popularnost, pa gde si ti popularna?! - brutalna je bila Milena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.