KAČAVENDA SE NAJVIŠE IZBLAMIRALA U RIJALITIJU OD SVIH: Janjuš dao svoj sud o Kumi, muk u Beloj kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 15:02

"KAČAVENDA SE NAJVIŠE IZBLAMIRALA U RIJALITIJU OD SVIH": Janjuš dao svoj sud o Kumi, muk u Beloj kući

Dao svoj sud.

Tokom emisije "Elita nominacije" voditeljka je podigla Marka Janjuševića da bira između Uroša Stanića i Milene Kačavende.

- Večeras ću biti brutalno iskren, jer ovde samo sebe volim najviše i to morate da shvatite - počeo je Marko svoje izlaganje.

Nakon što je prokomentarisao svog rijaliti "sina" Janjuš se osvrnuo na Milenu Kačavendu.

- Što se tiče Milene Kačavende to je žena koja je ušla u rijaliti i koja mi je interesanta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jako, ali bez priče. Žena koja je ušla ovde isključivo zbog para, a ne da bi se oprala. Boli je baš k*rac za priče, samo je zbog novca ušla. Samo babe padaju na priču da je ona ušla zbog Ane Ćurčić. Milena Kačavenda je jako za*ebana žena, i neko ko se najviše izblamirao u rijalitiju do sada. Žena koja priča kako se verila za čoveka koga nikad nije videla.  Ja nekome to da pričam mislio bi da sam totalno poludeo - rekao je Janjuš.

- Jesi li čuo nekad takvu priču u životu? - pitala je voditeljka.

- Ne, nikada. Zato i prizivamo često Putina da nas deaktivira sve. Ona je za rijaliti bomba, može četiri sata da ti razvuče program. Ja bih joj duplo platio za boravak ovde . Veliko poštovanje imam prema njoj, isto ko i ona prema meni, i iskreno vidim da ona ima dobru nameru sa mnom, vidim da sam joj drag - završio je Marko svoje izlaganje, i poslao Kumu u izolaciju.

Snimak njegove nominacije i Mileninu reakciju možete pogledati ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.