KAČAVENDA POSTALA NOVI ZVEZDAN SLAVNIĆ U ZADRUZI -  ovako nešto se ne pamti: Nije za one sa slabim želucem

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023, 07:54

KAČAVENDA POSTALA NOVI ZVEZDAN SLAVNIĆ U ZADRUZI - ovako nešto se ne pamti: Nije za one sa slabim želucem

Pseudokuma pokazala svoju suštinu.

Milena Kačavenda, čuvena "kuma", kako je dobila nadimak po kojem je i postala poznata u javnosti, ne prestaje da šokira gledaoce rijalitija "Elita", posebno kada se izdvojila kao nacionalista među takmičarima, a sada je otišla korak dalje, te ceo region zgrozila svojom nepažnjom kada je u pitanju lična higijena.

Naime, Kačavenda se u rijalitiju pred kamerama ponaša i više nego slobodno, te smo već imali priliku da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je gledamo kako se presvlači, a nedavno se po imanju u Šimanocima povela priča da se Milena čak i uneredila. Ipak, sada su svi ostali zabezeknuti kada su videli koliko su "kumi nacionale" zapravo prljave noge.

Sporna fotografija već uveliko kruži internetom, a korisnici društvenih mreža nisu se libili da opletu po Kačavendi i njenoj, očigledno upitnoj higijeni, te istakli da su joj pronašli još jednu sličnost sa bivšim robijašem i učesnikom šeste sezone "Zadruge", Zvezdanom Slavnićem, koji je takođe pred kamerama pokazao koliko je neuredan.

"To je ta dama iz Beograda"; "Bosa spremala pitu ceo dan, šta se čudite", "Gle kume što ima dobre nogice", "Higijena na nivou, još da noge zabaci na sudoperu i da ih dobro izriba", "Povratiću, još kad videh da ovako bosa pravi pitu, a sa ruke otresa onaj fil, smučilo mi se sve", "Higijeničarka naša non-stop prljava", samo su neki od komentara koji kruže ispod šokantne objave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.