KAČAVENDA JE PREVRŠILA SVAKU MERU, A ZVEZDAN JE SOCIOPATA! Ana besna zbog poraza, ali PRESKUPI dar je dobila od Bulića

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 16:29

"KAČAVENDA JE PREVRŠILA SVAKU MERU, A ZVEZDAN JE SOCIOPATA!" Ana besna zbog poraza, ali PRESKUPI dar je dobila od Bulića

Na sve aktuelne teme, dala je svoje mišljenje.

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6" i žena koja je slovila za jednog od najvećih favorita nakon što je preživela preljubu od strane svog vanbračnog partnera Zvezdana Slavnića i čitave zbrke koja je nastala sa Anđelom Đuričić, oglasila se za medije i rekla kako stvari stoje.

Progovorila je na sve aktuelne teme, dakle o bivšem nevenčanom suprugu Slavniću, odnosu sa kumom Milenom Kačavendom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali i ostalim pikanterijama.

Mnogi su joj zamerali takozvanu kontradiktornost u postupcima i izjavama, ali je imala šta da kaže na to.

- Moram da priznam da sam imala niz kontrakdiktornosti, želim javno to da objasnim, a dodatno ću to pojasniti u "Narod pita". Bila sam, napominjem i kažem, stojim iza toga i tek ću pričati, žrtva nasilja kroz svoj život sa Zvezdanom Slavnićem. Živela sam sa čovekom koji je narcisoidni manipulator sa primesama sociopate. Ne želim nijednog trenutka da osporim mišljenje naroda, neki su me razumeli, neki nisu, a nisu doživeli to što sam ja... I zahvaljujem se na milionima poruka podrške za mene, to nikada nisam doživela u životu. Ta moja kontradiktornost, povlačenje, ponašanje prema Zvezdanu, pisanje pesama... O tome moram da pričam javno, da bi me ljudi razumeli. Život sa takvim čovekom me je doveo u situaciju u kakvoj ste me gledali. Moram to narodu da objasnim jer stvarno delujem kontradiktorno, ali ću do tančina svaki svoj postupak objasniti - rekla je Ćurčićeva.

Da li je sa Zvezdanom stupila u kontakt nakon izlaska, te da li je pokušala da ga kontaktira i šta joj na sve kažu deca, takođe je prokomentarisala.

- Nisam pokušala da stupim u kontakt sa njim, niti bih ikada pokušala da ga kontaktiram. Najbitnija su mi deca, kako ću razgovarati sa njima. Dobila sam njihovu punu podršku. Šokirani su svime što se izdešavalo, šta sam sve prolazila, a oni nisu znali. Još uvek sa njima nisam o tome pričala, jer su me pustili da se odmorim koliko ja hoću, kada budem sela da pričamo mi ćemo pričati. Uz mene su milion odsto i to je najbitnije, kao i cela moja porodica, koja je prilično šokirana - izjavila je drugoplasirana.

Ono što je svakako goruća tema ovih dana, jeste njen odnos sa kumom Milenom Kaćavedom i tome što mnogi smatraju da joj je kao prijateljica više odmogla nego pomogla.

- Ona jeste moja drugarica dvadeset i kusur godina, borila se na svoj način, kako je smatrala da treba. To ne mogu da joj zamerim. Takođe, moram da kažem da su neki naši dogovori, iako ih faktički nismo imale nego sam je zamolila da bude tu, prešla je granicu... Mislim da nije ni bila svesna, u toj borbi za mene napolju, da je prešla granicu. Nesvesno mi je štetila, nije ciljano to želela, iako je imala najbolju nameru. Sa njom nisam pričala, pustila me je da se potpuno odmorim i dođem sebi. Jedina osoba sa kojom se viđam, koja dolazi da me vidi je Aca Bulić. Ništa nije zlonamerno niti u duhu toga da ona meni nešto želi. Iz najbolje namere je svoju borbu vodila na način na koji je smatrala da treba. Sa njom ću sesti i popričati, takođe. Dobila sam "Rolex". Prelep je poklon, čak mi je bilo neprijatno da ga uzmem, šokirala sam se. Dobila sam vrlo lep "Roleks" od Ace - izjavila je Ana.

Otkrila je sve o odnosu Zvezdana i Anđele i tome kako vidi njihovu vezu, a potom je prokomentarisala i pobedu njene rivalke u finalu, Aleksandre Nikolić.

- Mogu samo da kažem jednu stvar, koju sam govorila i u "Zadruzi" - samo mu bezuslovno veruj! Moram da napomenem da se gospodina Slavnića ne plašim, da nemam više strah od njega. Sve što budem trebala da uradim, uradiću preko nadležnih organa - rekla je za pomenuti ljubavni par, a onda se osvrnula i na Aleks.

Ona je godinama u rijalitiju, popularna je. Ja nisam ušla tu da pobedim, ali prošla sam šta sam prošla, vreme je odmicalo, šta mi se sve izdešavalo... Pred kraj, svaki čovek bi rekao da očekuje pobedu. Nisam razočarana, mislim da njena pobeda nije životna, a moja pobeda je životna u tom smislu. Ušla sam da bih sredila svoj život, tek ću ga srediti, vrlo sam zadoboljna svojim plasmanom. Smatram se moralnom pobednicom! Otvorila sam neki novi put ka ženama koje su proživele isto što i ja, to je stvar kojom ću se definitivno praviti do kraja svog života  -zaključila je Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica "Zadruge 6".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.