KAČAVENDA ISPUNILA PRETNJU - izvadila je skandaloznu dokumentaciju: Ana će pozeleneti od muke kada vidi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 07:33

KAČAVENDA ISPUNILA PRETNJU - izvadila je skandaloznu dokumentaciju: Ana će pozeleneti od muke kada vidi

"Kuma" neće više da ćuti.

Milena Kačavenda je i dalje u sukobu sa svojom nekadašnjom prijateljicom Anom Ćurčić koju je podržavala  dok je ona bila u Tadruzi 6. Kao što svi dobro znaju, Ana je zamerila svojoj drugarici i lažnoj kumi nakon izlaska mnoge stvari, te je sa njom prekinula bilo kakav odnos.

Ipak, umesto da se situacija smiri vremenom, njihov rat se sve više zahuhtava.

Milena Kačavenda se uključila uživo na svom Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << profilu gde je odlučila da odgovori na mnogobrojna pitanja, ali da i demnatuije glasine.

Nju je posebno zaboleo to što Anina podrška tvrdi da je Kačavenda alkoholičarka, i to što Ćurčićeva nije uopšte stala u zaštitu njene časti.

- Mene je Moka Slavnić optužio da sam alkoholičarka. Posle mi se izvinio. Kada su me Ana i Anina podrška optužili da sam alkoholičarka i narkomanka, nije se izvinila. Ja sam bila odmah da vadim krv da pokažem da nisam alkoholičarka. Testirala sam se na sve: na alkohol, marihuanu, amfetamine, antidepresive, kokain. Na sve sam negativna – poručila je kuma.

- Volela bih da to i Ana uradi. Kao upoznala lajfkouča i skunula se sa antidepresiva. Ajde da vidimo da li je to istina – bila je oštra Kačavenda.

- Upoređivali su me sa Ivanom Marinkovićem po pitanju alkoholozma. Da kažem nešto, Marinković je jedan gspopodin. On se izborio sa tim. Mnogi koji ga napadaju prvi imaju probleme sa alkoholom, ali razlika u odnosu sa Ivanom je ta što je on javna ličnost - kaže Kačavenda.

Ja sam izvadila dokumentaciju da nisam zavisnica i to mogu uvek da pokažem - tvrdi Kačavenda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.