Jutro će promeniti sve 38. epizoda: Avganistan! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 11.Dec.2018, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutro će promeniti sve 38. epizoda: Avganistan! (VIDEO)

Serija "Jutro će promeniti sve" emituje se na RTS-u od ponedeljka do četvrtka u 22 časa. Epizoda 38. "Avganistan" očekuje vas večeras, zato ne propustite nove avanture vaših omiljenih likova.

U predhodnoj epizodi, Anđela ima novosti za njih. Miroslav organizuje da svi zajedno odu da se zabave u takozvanoj "Iskejp rum"... Dok se svako na svoj način trudi da otkrije zagonetku, Anđelu muče tajne koje oseća da neće moći još dugo da skriva pred Miroslavom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Na kraju mu otkriva da je imala abortus, a on to nikako ne može da joj oprosti.

U večerašnjoj epizodi, Filip je vidno odsutan zbog onoga što se desilo prethodne večeri, svi to primećuju... Ljuba i Vojin iščekuju Ivonin porođaj. Obojica imaju ideje u vezi sa tim svetim događajem... Anđela saopštava roditeljima da odlazi na Island. Svi su zatečeni njenom odlukom... Tenzija između Filipa i Saše je sve veća..

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.