Justin Bieber povređen

Izvor: Poznati.info, 26.Sep.2014, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Justin Bieber povređen

Justin Bieber je rešio da uzme malo predaha od muzike i tako se okrenuo aktivnostima koje se ne bi svatko usudio da napravi. Zajedno sa svojim drugarima Justin je rešio da skoči sa litice. Ali nije sve prošlo kako treba i pevač će morati da ide na operaciju.

Posle skoka s velike visine potvrđeno je kako je Justin zadobio povredu uha, ali obožavaoci mogu da odahnu jer ova ozljeda neće uticati na Justinovu karijeru, što znači da će moći opet da peva. Važno je samo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ima dovoljno vremena kako bi se oporavio.

Skok sa litice nije prva opasna aktivnost koje se primio problematični pevač, ali za razliku od prije Justin ovog puta nije imao toliko sreće. Kada se oporavi moći će da nastavi sa svojim obavezama u pevanju i snimaju novih pesama.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.