Jupiter u Ribama: Radujemo se onom što dolazi!

Izvor: Svet plus, 14.Maj.2021, 11:24

Jupiter u Ribama: Radujemo se onom što dolazi!

Jupiter u Ribama ( 14.05.-28.07.2021) ( 29.12.2021-15.05.2022, 28.10.2022-21.12.2022).  Radujemo se onom što dolazi, a ne znamo zapravo da objasnimo šta je to. Verujemo sebi!

Kao kroz maglu negde pokušavamo da se vratimo sebi. Osećamo da ćemo biti dobro. Nešto nas čuva. Dišemo i imamo zaštitu. Kreiramo novi sebe kroz bolove i slabe tačke koji nas peku. Osećamo da je vreme da se smirimo i pratimo svoj osećaj.

Nešto nas čuva....

Emocije su nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ranjive...

Radujemo se onom što dolazi a ne znamo zapravo da objasnimo šta je to. 


Verujemo sebi. Kreativni smo. Muzika i voda nam trebaju! Treba nam da nam neko kaže da smo dobro. Vreme kada možemo ponovo pronaći smisao i veru i kada možemo sastaviti svoje srce i dušu u miru koji nam je tako bio potreban....

Jupiter- benefik, drug iz senke, psihoterapeut i umetnik, hedonista koji kaže biće sve dobro, od danas je u poslednjem zodijačkom znaku Riba. Malo nam smiruje tlo. Negde na nekoj svetoj zemlji nosi čišćenja. Negde od nas traži da stanemo i nadjemo način da kolektivno ozdravimo i smirimo svoju psihu. Negde nam nudi opuštenost i flegmatičnost. Ozdravljenje kroz upoznavanje najslabijih tačaka nas samih - piše Astro Luna.

Oporavak kroz ono viđeno i ono čemu idemo što tek treba da otkrijemo. Samo u miru i tišini možemo pronaći smisao. 

Treba nam da se negde sklonimo i nadjemo svoje drvo, svoj zaklon od svega što nam se desilo. Svoja osećanja treba da stavimo na papir. Svoja dela da ne dokazujemo, a svoj ego da stavimo na pauzu.

Ovo je vreme humane, ali regenerativne energije i zaštite, one andjeoske, koju svi imamo. Ako su zvezde naši andjeli, onda ćemo ih u ovom periodu naći. Jaki snovi i jaki vizije. Ne plaište se. Psiha mora da nadje ponovni put ozdravljenju. Ono što nas boli negde da se očisti, da ode, mirno i dostojanstveno. Onih kojih nema pokazaće nam pravi put istine. 

Srećno i pratite znake svog puta. Pronadjite najbolji način uz mir i ono što je vama lično potrebno. Ne idite linijom manjeg otpora. Suočite se kad budete spremni. Dajte sebi vreme za sebe i svoje probleme. Ne žurite!

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.