Jubilarni stohiljaditi gledalac na projekciji Južnog vetra

Izvor: Svet plus, 31.Okt.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jubilarni stohiljaditi gledalac na projekciji Južnog vetra

Domaći film "Južni vetar", reditelja Miloša Avramovića oborio je rekord i na sinoćnom prikazivanju nagradio stohiljaditog gledaoca. Glumačka ekipa je gledateljku Sanju Dujović proglasila za jubilarnog gledaoca. 

Nema sumnje da je "Južni vetar" najuspešniji film u poslednjih 15 godina, a imao je i najposećeniji prvi vikend prikazivanja. Film će u narednom periodu biti prikazan u okolnim državama, a uskoro ga očekuje i svečana premijera u Beču. Publika u Beču >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << imaće priliku da se upozna sa glumcima ovog filma 9. novembra u 20 časova.

Pored Austrije tokom novembra biće prikazan u Švajcarskoj, Belgiji, Francuskoj, ali i preko okeana u Kanadi i SAD-u.

Glumci koji su obeležili ovaj projekat, pored poslednje uloge Nebojše Glogovca, su Miloš Biković, Dragan Bjelogrlić, Srđan Todorović Nela Mihajlović i mnogi drugi.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.