Jovani Cvijanović OVAJ MUŠKARAC nudio ODNOSE na brzaka: Ona se nije bunila - Isplivali detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 18:26

Jovani Cvijanović OVAJ MUŠKARAC nudio ODNOSE na brzaka: Ona se nije bunila - Isplivali detalji

Pa ima li dalje od ovoga?

Učesnica Elite Jovana Cvijanović osamila se u izolaciji sa cimerom Urošem Rajačićem, pa mu je rekla da, ako im popuste kočnice, mogu lagano pred svima da naprave bebu! On joj je poručio da neće moći da izdrži da je ne dohvati ako ga bude tako provocirala, pa su se sve vreme smešli jednom drugome.

- Ajde da ispeglamo ovu izolaciju u ovih sedam dana. Nemoj da bude da sam te iskoristio posle, ajde da se is*aramo lepo i da bude to to. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nemoj posle da mi pumpaš priču kako sam se ostavio i sve ostalo. Pusti me da idem, ajde. Ako smo već vedeli da među nama postoji neka privlačnost, onda ne vidim problem da iskoristimo ovaj lep prostor - rekao je Uroš, tražeći odnose sa Cvijanovićevom, a Jovana se nadovezala:

- Ma neću meni se ovako sviđa, ajde kad me već teraš idi napolje, bolje da uživam ovde sama, Ovo je moja izolacija. Postala sam mršava! Možemo da napravimo bebu, možemo i pred svima što se mene tiče! Ja sam žena od trenutka i baš me briga šta će ko da misli! Pričali su o meni i gore stvari, ali me to nije doticalo!

Podsećamo, učesnica Elite Jovana Cvijanović poverila se cimerima u pušioni da traži novu vezu, jer joj urijalitiju fale intimni odnosi s muškarcima! Ona tvrdi da je Luka Majčica muškarac koji joj je za sada najviše simpatičan, te veruje kako kod njega ima šanse, te i da tu može da se razvija velika hemija, međutim, sada je tu po svemu sudeći Uroš.

- Kao i svakoj ženi i meni fali odnosi. Mislim na one intimne, pa sad vi me slobodno osuđujte! To je normalna potreba, a do sad ste valjda shvatili da ja nisam osoba koja se folira - rekla je Jovana, ali nije naišla na osudu cimera, koji su je pažljvo slušali i samo klimala glavama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Youtube

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.