Jovana se oglasila prvi put posle porođaja: Imam vremena samo za jednu poruku

Izvor: Svet, 06.Okt.2017, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana se oglasila prvi put posle porođaja: Imam vremena samo za jednu poruku

Kao što smo već objavili, danas je Jovana Joksimović sa ćerkama Anom i Srnom napustila porodilište i stigla kući.
Zatim je na Instagramu objavila poruku u kojoj se zahvaljuje doktorima i medicinskom osoblju klinike u kojoj je obavljen porođaj.
“Konačno smo zajedno. Držite nam palčeve da se brzo uhodamo. Dugujem ogromnu zahvalnost divnom osoblju medigroup_srbija sve je nekako bilo lakše uz vašu pažnju i podršku, profesoru Aleksandru Ljubiću koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << će uvek u našim životima biti na posebnom mestu. Hvala je zaista mala reč. Mnogo su značile vaše divne reči i čestitke. Vremena imam taman za jednu poruku. Ljubim vas sve!”, napisala je Jovana.
SvetATAImages,

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasila se Jovana Joksimović posle porođaja i poslala nežne reči u javnost

Izvor: Piplmetar.rs, 06.Okt.2017

Jovana i Željko Joksimović danas su iz porodilišta izveli ćerke, svoje bliznakinje, Srnu i Anu.. Samo što su stigli u dom, ponosni tata je podelio fotografiju sa pratiocima i fanovima na Instagramu, a sada se oglasila i mama Jovana.. – Konačno smo zajedno. Držite nam palčeve da se brzo uhodamo....

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.