Jovana i Tarot: Sutra ćemo znati da li smo se kr.....i

Izvor: Kurir, 06.Apr.2013, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana i Tarot: Sutra ćemo znati da li smo se kr.....i

Jovana Nikolić se sada zbližila sa Milanom Tarotom i sedela mu je u krilu, dok je Tarot više puta cmoknuo

Jovana Nikolić se sada zbližila sa Milanom Tarotom. Sinoć mu je sedela u krilu, a Milan se nije bunio i više puta je poljubio dok ju je čvrsto držao u zagrljaju.

"Mi ćemo sutra pitati zadrugu da li smo se kresnuli", prokomentarisala je Sandra, a i Milan se složio s tim, čak joj je ponudio i krevet.

Čak im je neko od ukućana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rekao da prestanu da se vaćare i da se uhvate nekog posla.

Jovana je pre nego što je ušla na Farmu bila u vezi sa manekenom Filipom Panajotovićem, u kući je završila u krevetu sa reperom Ša, a i poljubila se sa Danijelom Alibabićem.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO FARMA Jovana i Tarot: Sutra ćemo znati da li smo se kr…..i

Izvor: Dzungla.org, 06.Apr.2013

Jovana Nikolić se sada zbližila sa Milanom Tarotom i sedela mu je u krilu, dok je Tarot više puta cmoknuo. Opširnije na Kurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.