Jovana Tipšin: Koga pevačica bije u novom spotu? (Video)

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2013, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Tipšin: Koga pevačica bije u novom spotu? (Video)

Jovana Tipšin snimila spot sa scenama u kojima se svađa sa dečkom.

Pevačica partnera hvata u prevari, a onda iznervirana nasrće na njega.

Jovana je prekjuče sa ekipom KCN TV u hotelu ”Life design” napravila opšti haos na snimanju spota za singl ”Sanjam da si opet tu”. Scenario je zahtevao mnoge škaljive scene od onih u kojima se mazi sa manekenom u krevetu, do onih u kojima nasrće na njega u naletu besa i izbacuje ga iz stana.

Spot >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << će biti prepun provokativnih scena. Maneken i ja smo želeli da što bolje dočaramo scene u kojima se svađamo, pa sam ga ja jednog momenta malo jače odgurnula. Cela ekipa se šalila kako sam prebila menekena na snimanju. Spot se očekuje za 10 dana – kaže Jovana za Poznati.info.


Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Dok sprema svadbu: Jovana Tipšin u strasnom zagrljaju sa drugim muškarcem!

Izvor: Svet, 12.Jun.2013

Osim toga što se sprema za svadbu, jer je nedavno izjavila da je ona sledeća pevačica koja će se udati, Jovana Tipšin i vredno radi. Ovih dana je snimila spot za novu pesmu, koja nosi naziv “Sanjam da si opet tu”, koju je uradio Milić Vukašinović. U spotu se, kao dečko o kom Jovana sanja...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.