Jovana RASKRINKALA Janjuševe laži i obećanja: OVO niko nije očekivao - otvorila dušu voditelju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023, 08:53

Jovana RASKRINKALA Janjuševe laži i obećanja: OVO niko nije očekivao - otvorila dušu voditelju (VIDEO)

Ovo do sada niko nije znao...

Na red za razgovor u "Šiša baru" došla je i takmičarka "Elite", Jovana Cvijanović, koja je imala mnogo toga da kaže Darku Tanasijeviću i nije se ustručavala da bude potpuno iskrena.

Cvijanovićeva je iskreno porpičala o tome šta je Marko Janjušević Janjuš njoj obećavao, ali i kako je sam odnos izgledao, pritom uporedivši njihov sa onim koji takmičar ima sa Aneli Ahmić.

- Od A >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do Š mi ispričaj sve o tebi i Janjušu i tim obećanjima - kazao je Darko.

- Ja sam sve vreme ćutala i gutala knedle i gledala da te stvari nikada ne izađu iz mene. Mića me je pre dva dana pitao kako sam i hteo je da priča sa mnom i pitao me je kako sam se tako zaljubila, pa sam mu rekla da postoje stvari koje niko ne zna i ja sam imala potrebu da se poverim nekome. Rekla sam ono što se dogodilo i te neke priče koje mi je Janjuš pričao, a to je da igra rijaliti za Aneli i da ćemo popričati o našem odnosu napolju jer mu se sviđam i postoji ogromna hemija - rekla je Jovana.

- Delovala si iskreno kad si govorila da ga ne interesuješ da vidiš da je Aneli fokus - rekao je Darko.

- Vremenom sam krenula da se umaram, ali sam mislila da sa njom neće uradiri ništa konkretno. Više mu ni ne verujem, kako je vreme počelo da izmiče shvatila sam da se zaljubio i da je dosta slab na nju - rekla je Jovana.

- A šta je sad sa tobom? - pitao je Darko

- Ne znam, ne znam ni šta se dogodilo u tom mrtvom uglu. Ja sam počela da se tresem kad si me pitao, nije mi prijatno da sam sebi to dozvolila jer smo posle toga prekinuli kontakt - rekla je Jovana.

- On je za stolom bio jako otresit i brutalan kada je rekao da si u njegovim očima progoniteljka, a ti kažeš da ti je pričao drugu priču - rekao je Darko.

- Ja sam odlepila za njim - rekla je Jovana.

- Da li je bio iskren sa tobom kad ti je govorio da ćete nastaviti priču? - pitao je Darko.

- Iz ove perspektive vidim da se sprdao - rekla je Jovana.

- Da li ti je Nemanja služio kao sredstvo da skloniš fokus sa tvoje i Janjuševe priče ili si stvarno želela da skreneš misli i pružiš sebi priliku? - pitao je Darko.

- Nemanja je jako kvalitetan i jako mi prija kao i ja njemu. U jednom momentu sam sebe pitala što ne dam sebi šansu da sa nekim drugim provodim vreme. Nemanja mi je rekao da ima emocije prema jednoj devojci napolju a ja sam mu na početku rekla da su moje emocije kod Janjuša - rekla je Jovana.

- Kako kad dođe utorak ti onda njemu ljubomorišeš? - pitao je Darko.

- Pa na neki način počinje da mi smeta i vezujem se za njega kao za prijatelja, prija mi. Jesam posesivna, ali kao prijatelj - rekla je Jovana.

Pogledajte kako je ostatak konverzacije između Jovane i Darka tekao klikom na video ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.