Jovana Nikolić biografija

Izvor: Poznati.info, 20.Mar.2013, 06:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Nikolić biografija

Jovana Nikolić je još jedna slavna ličnost koja je 2012. godine učestvovala na natjecanju za Mis Srbije gdje je osvojila titulu druge pratilje. Govori engleski jezik, a pored argentinskog plesa, njeniji hobiji su jahanje, planinarenje, brzo hodanje i pecanje.

Jovana Nikolić je rođena 1988. godine u Nišu, a ima i sestru blizanku Branislavu. Jovana Nikolić je priznala za sebe da je temperamentna osoba poput njene sestre Branislave koja je isto učestvovala na izboru za mis.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << />
Mnogo je puta izjavila kako želi da otvori svoj vrtić u kome će da razvija sklonost dece prema plesu gdje će da se posveti radu sa decom sa posebnim potrebama.

Jovana je ljubitelj tanga, koji igra u slobodno vreme. Osim čuvenog argentiskog plesa, njeni hobiji su i planinarenje, brzo hodanje, jahanje, kao i pecanje. Želela bi da otvori svoj vrtić, u kome će posebno razvijati sklonost dece ka plesu, a volela bi da se posveti i radu sa decom sa posebnim potrebama.

Jovana Nikolić učestvovala je u poznatom realiti šou farma, a nakon završetka šoua i nekoliko meseci zabavljanja udala se za Danijela Alibabića. Prva koja im je čestitala nakon venčanja bila je njihova cimerica sa farme Daria Stanojević. Jovana Nikolić udala se za Danijela koji je isto poznat javnosti kao pevač.

Kako je na svadbi bilo preko 400 uzvanica Jovana i Daniel nisu imali vremena oustiti se jer su morali da se brinu oko svakog gosta. Jovana i Danijel upoznali su se na farmi nakon čega su nastavili dobre odnose sa ostalim učesnicima od kojih je i Andrija Marković.

Na farmi je bilo mnogo zanimljivo, a gledaoci su često imali priliku da gledaju poznati par kako zajedno pevaju.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.