Jovana Joksimović otkrila šta je nervira kod kolege!

Izvor: Svet plus, 13.Sep.2017, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Joksimović otkrila šta je nervira kod kolege!

Jovana Joksimović  već dugi niz godina sa svojim kolegom Srđanom Predojevićem zaštitno je lice pinkovog Jutarnjeg programa.  

Iako na televiziji izgledaju kao da savršeno funkcionišu, Jovana je u emisiji „iz Profila“ otkrila da postoje trenuci u kojima je Srđan iznervira: "Sigurno da se i to dešavalo za sve ove godine zajedničkog rada, da smo želeli nešto različito da dobijemo od sagovornika. Ali, Srđan je neko ko je dosta staložen, i ko deluje distancirano, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ali ne i hladno. Nije hladan, ali ima taj neki autoritet. I onda on uvek u programu ispadne dostojanstven, a ja se smejem. Sve one gluposti koje on izgovori dok kamere nisu uključene, a ja ispadnem ona što se uvek smeje u programu. Srđan je jedan preduhovit čovek. Ja sam bezobrazna i jezičara, a on nije, mada ume da bude nezgodan", izjavila je lepa voditeljka nedavno u emisiji "Iz profila".

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.