Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 09:18

Jovana Joksimović otkrila istinu o odnosu sa Vedranom Rudan nakon SUKOBA UŽIVO u programu

Ova situacija se i dan danas prepričava.

Društvenim mrežama i dalje kruži snimak svađe Vedrane Rudan i Jovane Joksimović uživo u programu. Vedrana je prozvala voditeljku da je njoj lako u životu jer "vozi besna kola od pola miliona i muž joj je kupio televiziju".

Jovana do sada nije pričala o odnosu sa Vedranom i da li joj je zamerila ovaj javni sukob. Ona je sada prokomentarisala njihov odnos i istakla je da joj ništa ne zamera.

- Ja Vedranu znam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 20 godina. Uvek nađemo način da se priča o gostovanjima, ona je tu malo veštija. Nemam razloga nikada da se naljutim, ako želim da odgovorim ja ću odgovoriti. Što se Vedrane tiče njoj je sve oprošteno - izjavila je Jovana za "Blic dan".

Podsetimo, Vedrana je izazvala niz reakcija i komentara kada je Jovani spočitala da se dobro udala:

- Čim ja vas vidim sa troje dece, sa najnovijim džipom. I kad ja vidim nekoga ko vozi dva automobila od 500.000 evra i kupio od Karića viletinu, mogu samo da kažem vau. A gde je tu pravda? - istakla je književnica.

Srbija Danas/Blic dan/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"JA NJU VRLO DOBRO ZNAM" Jovana Joksimović o ŽESTOKOJ SVAĐI u jutarnjem sa Vedranom Rudan, otkrila da li joj je oprostila

Izvor: Blic, 13.Mar.2024

I dalje se prepričava razgovor koji se pre nekoliko godina dogodio između Jovane Joksimović i Vedrane Rudan, u jutarnjem programu u kom je književnica pokušala da uvredi voditeljku na osnovu bogatstva i fizičkog izgleda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.