Jovana Jeremić uhvaćena sa dečkom: Jedno drugo obasipaju STRASNIM POLJUPCIMA, voditeljka ne može da sakrije emocije

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 00:09

Jovana Jeremić uhvaćena sa dečkom: Jedno drugo obasipaju STRASNIM POLJUPCIMA, voditeljka ne može da sakrije emocije

Pokazala je koliko je njihova ljubav jaka.

Voditeljka Jovana Jeremić već nekoliko meseci uživa u romansi sa biznismenom, vlasnikom lanca pekara, Draganom Stankovićem.

Vezu su prvo krili, ali kada su shvatili da je njihova ljubav velika i prava, podelili su to sa ljudima.

Kako se bliži Dan zaljubljenih, Jovana je objavila nove slike sa svojim dragim, a porukom je jasno stavila do znanja da je njima praznik ljubavi svaki dan.

- Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slikamo se samo za Dan zaljubljenih. Nama je tako svaki dan - poručila je voditeljka jutarnjeg programa uz pesmu "Vejte snegovi" od Zane.

Inače, Jovana i Dragan uhvaćeni su na proslavi, večeras u Beogradu, a emocije i strast nisu mogli da zadrže ni pred paparacima.

Dragan je nije ispuštao iz ruke, a onda je pao i sočan poljubac.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.