Jovana Jeremić pred morem osuda zbog fotografije ćerke koju je našminkala za školu: EVO šta je svima imala da poruči

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2023, 21:23

Jovana Jeremić pred morem osuda zbog fotografije ćerke koju je našminkala za školu: EVO šta je svima imala da poruči

Nikome neće ćutati kada joj drži lekciju o vaspitanju dece!

Voditeljka ružičaste televizije, Jovana Jeremić, sa fanovima podelila je neodoljivu fotografiju svoje ćerkice Lee.

Jeremićeva je nedugo nakon objave na društvenoj mreži Instagram kao odgovor pratioca, umesto pozitivnih komentara, naletela na lavinu brutalnih uvreda koje su u pitanje dovodile njen odgoj deteta.

Mala Lea je pozirala u crnoj jaknici sa roze cvetom u kosi, a mnogima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ipak za oko zapao ajlajner na očima, te su se negativni utisci samo nizali ne njenom Instagram profilu.

Pregršt loših komentara Jovanu nije sprečio da se oglasi, pritom ostavivši odeljak za "novi komentar" otvorenim za sve koji se i dalje osećaju da treba da Jeremićevoj održe lekciju bilo kakve vrste.

- Svako neka piše šta hoće, moje dete će se tek šminkati. Ona je već javna ličnost, ima svoje angažmane, zaštitno je lice jednog brenda, tako da, iako je mala, ona već radi i to je u opisu njenog posla - istakla je Jovana.

Voditeljka je potom poručila svima koji su je osudili da bi bilo bolje da se bave dušom svoje dece, a ne negativnim komentarima i vaspitavanjem njenog.

- Što se tiče hejtera, bolje je da umesto što komentarišu, vaspitavaju svoju decu da ne bi bili zlobni. Oni takvim svojim ponašanjem uče decu da budu loša, pa imamo jednog Kostu koji je pobio mnogo dece. Neka se bave dušom svoje dece, a ne šminkom moje Lee koja će se tek šminkati. Pozdrav za hejtere - izjavila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.