Jovana Jeremić otkrila šta se desilo sa čovekom koji joj se rugao: Evo koga je kasnije molila da mu pomogne!

Izvor: Svet plus, 13.Apr.2024, 10:26

Jovana Jeremić otkrila šta se desilo sa čovekom koji joj se rugao: Evo koga je kasnije molila da mu pomogne!

Jovana Jeremić, poznata voditeljka Pink televizije, nedavno je otkrila intrigantnu priču koja je izazvala pažnju javnosti.
U jednom nedavnom intervjuu, Jeremić je podelila detalj iz svoje prošlosti koji je ostavio snažan utisak na nju. Prema njenim rečima, postojao je čovek koji je ranije ismejavao njene ambicije i sumnjao u njen potencijal za postizanje velikog uspeha.
Međutim, situacija se promenila kada je taj isti čovek neočekivano "ukočio". Jeremić tvrdi da zna o kome je reč, dodajući da se čovek nije "otkocio" sve dok nije zamolila Vasilija Ostroškog da interveniše. Ova misteriozna anegdota otkriva složenost ljudskih odnosa i moć vere u sopstvene snove.
- Pošto znam da...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.