Jovana Jeremić o rečima oca Davida: Na današnji dan joj se obratio Sveti Vasilije Ostroški u snu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 09:56

Jovana Jeremić o rečima oca Davida: Na današnji dan joj se obratio Sveti Vasilije Ostroški u snu

Poznata dama danas slavi drugi rođendan.

Za voditeljku Jovanu Jeremić današnji datum ima poseban značaj, a poznato TV lice ga smatra za drugi rođendan.

Pravoslavni vernici danas slave Svetog Vasilija Ostroškog, a pred veliki praznik Jeremićeva je posetila manastir Nikolje u blizini Čačka, gde je porazgovarala sa ocem Davdiom.

Impresije povodom tog susreta i razgovora Jovana je podelila na društvenoj mreži Instagram.

- Dvanaesti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << maj, moj drugi rođendan. Dan mog sveca Svetog Vasilija Ostroškog. Sudbina je namestila da veče pred mog sveca Čudotvorca provedem baš u manastiru sa ocem Davidom. Pričali smo četiri sata. Bili i na večernjoj službi. Toliko je mojoj duši prijalo. Moj mir nema cenu. Oči ovog čoveka, plave kao nebo, njegova dobrota, mudrost i pronicljivost, energija kojom zrači je napojila moju dušu. Sve vreme me je gledao, stalno je ponavljao: "Jovana Jeremić, širi ljubav Boga, a oni koji se smeju… Sve su to nevernici koji ne razumeju. Praštaj." Blagosiljao me je i poslao u svet. Kada sam izašla iz prostorije, oči plave poput neba najdubljeg, pratile su me, nasmejano! Moja duša je spremna. Za nov početak - istakla je Jeremićeva na društvenoj mreži Instagram.

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Podesetimo, Jovana je svojevremeno govorila o svom onostranom iskustvu. Voditeljka je tvrdila da ju je u snu posetio Sveti Vasilije Ostroški kako bi joj pružio utehu u teškim trenucima i najavio njen poslovni napredak.

- Sanjala sam Svetog Vasilija Ostroškog koji mi se nekoliko puta javljao u san i koji mi je negde nagoveštavao događaje koji će mi se desiti u životu. I jedan od snova jeste bio san kada sam ja osetila jednu toplinu iza leđa. Ispred mene je bio sveštenik i ja sam se okrenula da vidim šta je to. I videla sam odoru crvenu sa zlatnim i osetila sam toplinu. I sveštenik je tad rekao: "Ne boj se, kćeri, nemoj ničeg da se bojiš", ja sam tad bila pod nekim i pritiscima i tako - imala sam velike borbe i unutrašnje i spoljašnje, i sveštenik je rekao: "Nemoj ništa da se boriš, Sveti Vasilije ti čuva leđa!" I ja sam pitala: "Sveti Vasilije?", kaže: "Da, to je svetac koji čini čuda, to je bosonogi svetac koji čini da čuda postanu moguća". Ja sam ustala sutradan i rekla: "Da, moj hashtag će biti "mala koja čini čuda" - ispričala je ona svojevremeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.