Jovana Jeremić TUŽILA PEVAČICU: Isplivali svi detalji spora - voditeljka brani svoju čast pred sudom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 18:45

Jovana Jeremić TUŽILA PEVAČICU: Isplivali svi detalji spora - voditeljka brani svoju čast pred sudom

Njen suprug je siguran da će se sve brzo rešiti.

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Saška Karan, danas se pojavila u pratnji svog supruga Aleksandra Gazivode ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu.

Saškin muž je otkrio da je povod dolaska na ročište tužba koju je pokrenula voditeljka Jovana Jeremić.

- Saška je otišla za Vukovar. Bili smo na suđenju jer je neko izvukao iz konteksta Saškinu izjavu i okačio na Tik tok. Pa je Jovana tužila. Saška >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nema ništa protiv nje, to je ono što mogu da kažem. Rešiće se sve - izjavio je Aleksandar Gazivoda, Saškin muž.

Inače, Jovana je jednom prokomentarisala ono što je pevačica pričala o njoj.

- Da bi neko narušio moj ugled, mora on prvo da ga ima - rekla je Jovana kratko i jasno, naglašavajući da je ovakve izjave uopšte ne potresaju, jer, bitno je ko kaže, a ne šta kaže.

Podsećamo, na društvenim mrežama je kružio snimak koji je sada obrisan, na kom se vidi kako Saška tvrdi da je Jovana Jeremić dosađivala svom bivšem poslodavcu Milomiru Mariću i na taj način došla do svojih pet minuta slave.

- Otišla je na Hepi ne bi li se uvukla i spopadala Marića. Marić radi od 4, 5 Jutarnji program. Nije znao kako da je otkači, donosila mu je vruć burek. I onda je tu nešto kao vodila i to je cela priča - pričala je Saška.

- Zvali su je kratkonoga, glava ko marsovac, vrati konju glavu. Šta je ovo, bože me sačuvaj - bila je brutalna Saška Karan koja će sada morati da odgovara zbog uvreda na sudu.

Srbija Danas/Blic/Prenela I. S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.