Jovana Balašević ljubomorna na fanove svog oca: Ne volim kada žene vrište, ciče i tresu se!

Izvor: Svet, 21.Jan.2017, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Balašević ljubomorna na fanove svog oca: Ne volim kada žene vrište, ciče i tresu se!

Jovana Balašević, ćerka Đoleta Balaševića, svesna je da njen otac ima armiju fanova i da ga oni saleću na skoro svakom ćošku.
Ipak, ona priznaje da ne nekada ne razume ponašanje obožavateljki, naročito kada krenu sa vrištanjem.
“Ja to ne volim, zato što se pojavljuju razne žene raznih godišta koje vrište, ciče, tresu se. Ja znam da su sve to fanovi, ali prosto to je moj otac i ne volim to vrištanje, to je moj otac, to je neka doza ljubomore koju nosim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i prema jednom i prema drugom roditelju”, rekla je Jovana za emisiju “Exkluziv” i dodala:
“Jednom se desilo da moj otac nosi moju ćerku do kola, zaustavlja se auto iz Leskovca “Joj ovo je neverovatno, mi moramo…”, a moj otac u majici kratkih rukava na minus deset?! Pustite ga na miru”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

PUSTITE GA NA MIRU: Ćerka Đorđa Balaševića PROZVALA tatine fanove!

Izvor: Kurir, 21.Jan.2017

...Ona je rekla da joj ne prija kada u njenom prisustvu neko vrišti za njenim ocem.."Ja to ne volim, zato što se pojavljuju razne žene raznih godišta koje vrište, ciče, tresu se Ja znam da su sve to fanovi, ali prosto to je moj otac i ne volim to vrištanje", rekla je Jovana Ona je ispričala anegdotu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.