Jovan Marić: Razvodim se od Danijele!

Izvor: Press, 03.Nov.2010, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovan Marić: Razvodim se od Danijele!

Jovan (69) i Danijela (39) Marić se razvode! Psihijatar i bivši ambasador Srbije u Južnoj Africi za Press kaže da je Danijela podnela zahtev za razvod. - Tačno je, razvodim se. Danijela je podnela zahtev za razvod braka. Nemam informaciju da li ima drugoga, ali narod ima mudru izreku - muž uvek poslednji sazna. Mnogo sam učinio u njenom razvoju, postala je asistent na predmetu Medicinska etika, koji sam ja predavao. Sada mi je čudno kako etičarka >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ima pogrešan sistem vrednosti. Pet godina sam bio direktor institucije gde je Danijela radila kao najmlađi lekar. Naravno, bilo joj je zgodno da ima muža direktora. Sa druge strane, imala je sve pogodnosti dok sam bio ambasador, a sada kada toga nema sve se briše gumicom - razočaran je Marić.On otkriva da je sa Danijelom trebalo da se takmiči u rijalitiju „Parovi".
- Trebalo je da budemo domaćini rijalitija „Parovi", a ako smem da se našalim na svoj račun, trenutno sam u potrazi za novom partnerkom koja će sa mnom da učestvuje u šou-programu - kaže Marić za Press.
Danijela je kratko poručila da ne želi da priča o privatnom životu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.