Jovan Joca Stefanović biografija

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2014, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovan Joca Stefanović biografija

Jovan Joca Stefanović dolazi iz porodice velikih muzičara čiji je otac Slavko Stefanović Slavkoni poznati kompozitor. Jovan se takmičio u “Zvezdama Granda”, a pored toga što je pevao kao prateći vokal, aranžirao je i pesme.

Rođen je 12. novembra 1989. godine u mestu Valjevo. Neko je vreme živeo u Prištini sve do 1999. godine kada je morao zajedno sa porodicom da pobegne u Beograd. Završio je nižu muzičku i elektrotehničku školu. Ljubav prema muzici prenio mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je njegov slavni otac.

Jovan je imao teško detinjstvo jer je zajedno sa poslednim srpskim vojnicima morao da beži sa Kosova. Njegova porodica je imala tri stana u Prištini koje je morala da napusti, a koje je kasnije menjala za kuću na dva sprata u Mirijevu.

Kada su shvatili da ne mogu da ostanu u Prištini krenuli su prema Beogradu gde su se javili rođacima koji su im odmah obezvedili mesto gde će da žive. Bio je to podrum u kojem su spavali preko mesec dana gdje je morao da spava na dušecima zajedno sa roditeljima, bratom i sestrama.

Joca je posle takmičenja u Zvezdama Granda pevao kao pratnja poznatim pevačima, Saša Matić, Mile Kitić i Džej. Sada ima svoj studio gdje aranžira pesme koje je komponovao njegov otac Jovan Joca.

Autor: Sanja, Foto: Printscreen

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.