Josipa Lisac POTKAČILA Aleksandru Prijović i njenu publiku: Meni u Areni Zagreb više nije mesto

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 18:18

Josipa Lisac POTKAČILA Aleksandru Prijović i njenu publiku: "Meni u Areni Zagreb više nije mesto"

Hrvatska diva se obratila svojoj publici, a mnogi u njenim rečima prepoznaju srpsku pevačicu.

Aleksandra Prijović je po mnogima trenutno najveća zvezda regiona ako računamo broj prodatih karata na turneji. Ona je uspela i da rasproda i 5 Arene u Zagrebu, i time oborila rekord u gradu u kome "narodnjaci" nisu uvek dobrodošli. Ništa manje interesovanje nije vladalo ni u drugim delovima jugosfere gde je Prijovićeva nastupala.

I dok neki čestitaju Prijovićevoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na velikom uspehu, drugi su bili dosta skeptičniji.

Jedan od njih je i bivši roker, a sadašnji monah Arsenije Jovanović koji je u svojoj besedi potkačio i Aleksandru, nazvavši njenu muziku seljačkom  (više o tome čitajte klikom OVDE).

Sada se pojavio i snimak na kome mnogi misle da je sada i čuvena Josipa Lisac potkačila Prijovićevu na jednom od svojih nastupa. 

Na snimku se vidi kako se Josipa obratila publici na svom koncertu održanom u Domu sportova i dala objašnjenje zašto nije želela da zakaže koncer u zagrebačkoj Areni.

- Moj menadžment je rekao, Josipa mi smo hteli Arenu. O ne, o ne, o ne, o ne, o ne. Sad zapravo svi idu u Arenu. Ne, meni naprosto nije tamo mesto - rekla je Josipa.

Mnogi su odmah povezali da hrvatska diva pod ovim "svi idu u Arenu" misli na publiku Aleksandre Prijović, a njenih 5 teatralnih usklika "O ne" su povezali sa 5 rasprodatih arena srpske pevačice.

Osoba koja je snimila ovaj trenutak na koncertu i objavila na Tiktoku napisala je da je Josispa Lisac izvređala "cajkersku Arenu Zagreb"

U komenarima mnogi su podržali hrvatsku legendarnu pevačicu, ali je bilo i onih koji su ukazali da Josipa ne bi uspela da napuni jednu Arenu a kamoli 5.

Josipa Lisac je gostujući u jednoj emisiji u decembru prošle godine na pitanje kako komentariše činjenicu da je Aleksandra rasprodala karte za 5 Zagrebačkih arena, odgovorila:

- Zašto ne bismo imali svoj izbor? I ja imam koncerte koji su puni i rasprodani, i drugi imaju koncerte koji su puni i rasprodani, tu nema nikakve ljubomore. Ne želim ništa protiv reći. Naročito ako su tu još ljudi koji su platili karte, pa to je fantastično. Jer ja znam za neke koncerte gde je pola karata podeljeno - istakla je Josipa tom prilikom.

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.