Maca savetnik za kanalizaciju?

Izvor: Kurir, 13.Nov.2012, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maca savetnik za kanalizaciju?

Dragan Marinković navodno pokušao da preko direktora dospe na platni spisak novosadskog „Vodovoda i kanalizacije“ i to po stranačkoj liniji SPO

Pronalazi se...

Dragan Marinković, glumac i redovni učesnik srpskih rijalitija, prema saznanjima Kurira, nakon što je pod pritiskom javnosti odustao od kandidature za mesto prvog čoveka novosadskog Pozorišta mladih, pokušao je da se uhlebi na drugoj funkciji. Maca je, navodno, zainteresovan da savetuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << direktora novosadskog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ Vladimira Jelića.

- Dolazio je kod direktora i, kako smo čuli, interesovao se da bude njegov savetnik, odnosno da se izmisli nekakvo radno mesto kako bi došao na platni spisak preduzeća. Jelić je iz SPO, a Maca, iako nije njihov član, blizak je toj stranci. Uostalom, SPO je Macu kandidovao za upravnika Pozorišta mladih u Novom Sadu - kaže Kurirov izvor.

S druge strane, u novosadskom odboru SPO demantuju ovu informaciju.

- To je najobičnija glupost. Maca nije angažovan u „Vodovodu i kanalizaciji“ na bilo kakvoj funkciji niti je bilo reči o tome. Pretpostavljam da je on dolazio u posetu kod direktora Jelića i da su radnici potom iskonstruisali tu priču - istakla je za Kurir šefica odborničke grupe u Skupštini grada „Svi za Novi Sad“ i funkcionerka SPO Branka Bežanov.

Predsednik sindikata „ViK“ Milorad Kotur kaže da nema saznanja o Macinom angažmanu, ali i da ga ne bi čudilo da se tako nešto desi.

- Ne bi me iznenadilo da se i Maca uglavi na platni spisak s obzirom na to da je nakon promene rukovodstva u firmu došlo novih 80 radnika. Zbog toga su stari radnici ogorčeni jer im je plata smanjena u proseku za 13 odsto - naglasio je Kotur.

Maca isključio telefon

Pozvali smo i Marinkovića, ali broj mobilnog telefona na koji se uredno javljao dok je bio kandidat za upravnika Pozorišta mladih isključen je. Ni Vladimir Jelić juče nije bio dostupan za komentar.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maca savetnik za kanalizaciju?

Izvor: medio.rs, 13.Nov.2012

Dragan Marinković navodno pokušao da preko direktora dospe na platni spisak novosadskog „Vodovoda i kanalizacije i to po stranačkoj liniji SPO

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.