Još jedno iznenađenje na Božić: Jovana Jeremić pokazala SKUPOCEN POKLON koji je dobila od dečka

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2024, 15:40

Još jedno iznenađenje na Božić: Jovana Jeremić pokazala SKUPOCEN POKLON koji je dobila od dečka

Prethodnog Božića je voditeljka od svog sadašnjeg dečka dobila česnicu i želju da nađe pravu ljubav. Ljubav je upravo i pronašla u čoveku koji joj je poželeo lepe želje. Dragan, sa druge strane, ne štedi ni novac kada je Jovana u pitanju.

Voditeljka sa diplomom svršenog studenta prava, Jovana Jeremić, nedavno je obelodanila vezu sa vlasnikom pekarske industrije, Draganom Stankovićem. Dragan je pre tačno godinu dana, na Božić, poklonio Jovani česnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i poželeo joj da nađe sreću u ljubavi.

Voditeljkin dečko je predstavljen kao galantan, a Jovana je dobila na poklon skupocenu ogrlicu, koju je ponela ovog svečanog dana u svojoj emisiji.

Jovana se u jutarnjem programu pojavila u zelenoj haljini, a oko vrata je nosila zlatnu ogrlicu koju je za ovaj praznik dobila od svog izabranika.

Sve vreme je nasmejana vodila jutarnji program, a još jedan razlog za to je bilo uključenje njenog dečka, zbog čega se ona istopila od sreće.

Srbija Danas/Espreso

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.